Winemakers Dinner med Maison Moillard - fredag 29. september


 

Velkommen til Winemakers Dinner på Lofoten.

Fredag 29. september har vi gleden av å invitere til Winemakers Dinner med Maison Moillard på Lofoten Fiskerestaurant.

Vi har satt sammen en nydelig 4-retters meny, og til dette får du servert 5 håndplukkede viner fra Frankrike.

Kveldens gjester vil bli guidet gjennom de fantastiske vinene fra Burgund av Export Sales Manager i Maison Moillard.

Vi gleder oss!

Dato: fredag 29. september
Kl:
18.30
Pris: 1695,-
Inkluderer:
4-retters meny med 5 håndplukkede viner
Se kveldens meny her

Velkommen!

 

Betingelser: 
Kredittkort legges inn ved bestilling som garanti, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 850 kr per person. Ved kansellering samme dag eller dersom dere uteblir fra dette arrangementet debiteres 1695 kr per person.


Om Maison Moillard


Fra vinrankene til kjelleren, på Moillard er produksjonen av flotte cuvéer en kunst som er mestret i generasjoner. De velger sine druer fra partnervinbønder med mange års erfaring, og teamet av ønologer bruker all sin kunnskap til å vinifisere og elde kvalitetsviner, representative for deres terroir som er verdt å merke seg i ungdommen, men også etter noen år i kjelleren.

Vinhuset har en rik histore som startet på 1800-tallet. Faktisk vitner arkivene til Nuits-Saint-Georges om at Moillard familien allerede eide vingårder før den franske revolusjonen. De fikk sin første smak på eksport allerede på 1860-tallet da en belgisk forretningsmann kom på besøk til Nuits-Saint-Georges som ble så imponert over vinene etter en smaking at han ba om å få tilsendt hele utvalget til Belgia.


Meny

WINEMAKER’S DINNER

Maison Moillard 

Aperitiff
Maison Moillard, Cremant de Bourgogne

Gravlaks
Rødbetmarinert, servert med ricotta og zucchini tartelett
Pouilly- Fuisse Sous la Grotte

Blåskjellsuppe
Med hvitløksbrød
Rully, Les Falaises

Torsk
Ovnsbakt med hasselnøttskorpe, servert med saltbakt selleripuré,
syltet løk og steinsopp-espuma
Nuits-Saint-Georges, Vielles Vignes

Dessert
2 norske oster
Fixin, Le Messal