Det var her det startet.
Det var her vi begynte å høste havet, gjorde fisken til mat. Det var her tradisjonen ble født og det var disse menneskene som bar den frem, gjorde den til din. Siden kom nye steder, men nye steder blir aldri noe mer enn nye steder. Og når du vender tilbake vet du hvorfor: fordi det var her det hele begynte.
De beste fisketradisjoner servert på klassisk vis.
Vår historie starter i 1997 da 27-årige Bjørn Tore Furset kjøpte stedet sammen med sin far og overtok som kjøkkensjef. Med Lofoten Fiskerestaurant ble drømmen om egen restaurant til virkelighet for den unge sunnmøringen.
Den røde tråden har i alle år vært vårt sterke ønske om å vise hvordan sjømat virkelig kan smake når det er tilberedt av fagfolk. Vi er tradisjonsglade og følger sesongene. Hos oss får du servert alt fra tradisjonsrik, norsk sjømat til moderne retter med fisk, skjell og skalldyr på høyt internasjonalt nivå. En annen klassiker er fiskesuppen til Bjørn Tore – over 20 år etter oppstarten er den fortsatt like populær.
Dette er Lofoten. På Aker Brygge. Velkommen til oss.